Tisztelt Egyesületek, Szakosztályok!

A Magyar Asztalitenisz Szövetség a 2017. évi infrastruktúra-fejlesztési támogatásokkal kapcsolatban ezúton kéri fel minden tagját, hogy nyújtsák be fejlesztési igényeiket a MOATSZ felé.

Jelen felhívás nem pályázat, hanem igényfelmérés, amit azzal a céllal ír ki a MOATSZ, hogy az NFM-mel (Nemzeti Fejlesztési Minisztérium) folytatott jövőbeni infrastruktúra-fejlesztési támogatásokkal kapcsolatos tárgyalásokon konkrét projektterveket tudjon felmutatni, ezzel is nyomatékosabbá téve a fejlesztési támogatási igényeit.

A MOATSZ ezúton tehát arra kéri a klubokat, hogy küldjék el pályázati anyagukat, amely részleteiben a későbbiekben még változhat, ugyanakkor mindenképpen tartalmazza az igényelt összeget, az esetleges önkormányzati, egyesületi vagy magánfinanszírozás mértékét (amelyek megléte egy esetleges későbbi elbírálásnál előnyt jelent), valamint – amennyiben azok már rendelkezésre állnak – az előzetes kiviteli terveket.

Fontos tudni, hogy infrastruktúra-fejlesztési támogatás csak állami, önkormányzati vagy egyesületi tulajdonban lévő létesítményre kérhető, magánkézben lévő ingatlanra nem.

Hangsúlyozandó, hogy a mostani csupán előzetes felmérés, ám a MOATSZ szeretné begyűjteni az összes igényt.

Az igényeket az alábbi formanyomtatvány kitöltésével kérjük szépen leadni 2016. november 30-ig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen.

Adatlap (DOC)

Go to top