Split University Library-wide

Az ITTF, az ETTU és a spliti egyetem közreműködésében BA szintű angol nyelvű alapképzés indul asztalitenisz sportágban.

A képzésen résztvevő hallgatók számára a 2016/2017-es tanévre – mely 2016 októberében kezdődik – 10 ösztöndíj kerül kiírásra (az ITTF, az ETTU, a Butterfly, az „Adam Sharara és Mariann Domonkos Alapítvány” illetve a Spliti Egyetem jóvoltából 2000 EUR értékben, mely a tandíjak fedezetére szolgál.

Az ösztöndíj az eredményes pályázóknak az első év teljes ösztöndíját biztosítja az alábbi feltételek mellett:

  • az eredményes pályázók kezdetben csak az ösztöndíj 50%-át kapják meg és a képzési díj másik 50%-át a pályázónak kell állnia. Amennyiben a pályázó sikeresen teljesíti z első tanévet és minden követelménynek megfelelve megkezdi második féléves tanulmányait, akkor számára az ösztöndíj másik 50%-a is elérhetővé válik utófinanszírozással,

  • a képzéssel kapcsolatban az ösztöndíjon felül felmerülő egyéb költségek a pályázót terhelik.

Abban az esetben, ha egy pályázó nem nyer támogatást az első évben, de eredményesen teljesíti az első tanévet és megkezdi második tanévét, akkor a következő pályázati kiírásban prioritást fog élvezni.

Az ösztöndíj-pályázatot az európai nemzeti szövetségek (jelen esetben a MOATSZ) által javasolt jelentkezők nyerhetik el, akik vállalják, hogy a Spliti Egyetem asztalitenisz edző képzésére jelentkeznek.

Az elbírálásnál a korábbi kiemelkedő edzői vagy játékos múlt előnyt jelent.

A pályázók részvételi szándékukat nem az ETTU, hanem a MOATSZ felé kell, hogy jelezzék, melynek határideje 2016. augusztus 10. Több pályázó esetén a MOATSZ választja ki a jelölteket, akiket az ETTU felé továbbít.

Nem hivatalos források alapján a MOATSZ azt a tájékoztatást kapta, hogy ha legalább két főt delegál Magyarország a Spliti Egyetem edzőképzésére, akkor egy fő számára az ösztöndíj biztosított lesz.

A pályázóknak a jelen felhíváshoz csatolt jelentkezési lapot kell elküldeniük angolul kitöltve az alábbi címekre: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

A Spliti Egyetem asztalitenisz edzői képzéséről szóló információk az alábbiakban érhetők el:

Honlap

Az edzőképzést ismertető anyag: PDF

Ösztöndíj angol nyelvű felhívása: PDF

Jelentkezési lap az ösztöndíjhoz: DOC

 

Go to top