2019-veterán-eb-önkéntes-zászlóvivő

Önkénteseket és zászlóvivő kisiskolásokat keresünk a veterán Európa-bajonkságra.

Zászlóvivők

Lelkes kisiskolások jelentkezését várjuk a Budapesten megrendezésre kerülő veterán Európa-bajnokság megnyitó ünnepségére, melynek időpontja 2019. június 30. 19.00.
Jelentkezz, hogy Te legyél az egyike azoknak, akik részt vehetnek az eseményen, és bemutathatják valamelyik, az Európa-bajnokságon induló ország zászlóját! Az eseményen részt vevő jelentkezők kapnak tőlünk egy, az esemény szponzora által biztosított pólót. (Megjelenés a kezdés előtt egy órával.) Helyszín: BOK-csarnok (1146 Budapest, 1146, Dózsa György út 1.) A csarnok.

Jelentkezéshez küldd el az alábbi adatok az következő e-mail címre:  
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gyermek neve:
Szülő/kapcsolattartó neve:  
Szülő/kapcsolattartó telefonszáma:

Önkéntesek

Ha értesz a pingponghoz, bármilyen szinten játszol és önkéntesként szeretnél dolgozni a 3500 indulót számláló veterán Európa-bajnokságon, akkor pedig töldsd ki ezt a jelentkezési űrlapot az alábbi linken:

http://bit.ly/EVC2019onkentes

A két fő pozíció, ahova elsősorban az asztaliteniszben jártas embereket várjuk: table manager, valamint area manager.

Table manager:

A table manager a selejtező során az egymáshoz közel lévő asztalokat felügyeli, amelyeken egy csoportnak a mérkőzései zajlanak. Megkapja a mérkőzéslapokat, felügyeli, hogy ki melyik asztalon játszik, hogy ki fogja vezetni a mérkőzéseket. A table manager felelős azért, hogy a mérkőzéseket időben elkezdjék és azok folyamatosan menjenek.

Általában a játékosok le tudják ellenőrizni egymás ütőit, azonban ha gond adódik valamelyik ütővel, vagy egyéb kérdés vetődne fel, akkor ő tudja ezeket kezelni.

Ha lezajlottak egy csoportnak a mérkőzései, az összesítést a table managernek kell tudnia kiszámolni.

A table manager felügyeli továbbá a vigaszág mérkőzéseit is.

Area manager:

Egy nagyobb területért felelős. Ő az, aki a table managereknek odaadja a csoportmérkőzések lapjait, majd a kitöltötteket neki adják vissza. Az eredmények online rendszerbe való felvitele is az area manager feladata. Számítógépen dolgozik.

Az önkéntes pozíciók közül a legtöbb emberre a back office-ban van szükségünk: ők lennének azok, akik segítenek az eredmények kinyomtatásában, kiragasztásában, a helyszínt jól ismerik, és mintegy összekötő elemként működnek a termek és az iroda között.

Go to top