edc-versenyengedelyek

A kártyákat csak előzetes értesítés után lehet átvenni!

Megérkezett az első ötszáz, műanyag, bankkártya méretű versenyengedély a MOATSZ irodájába.  Ahogy korábbi hírünkben is beszámoltunk róla, a 2016-2017-es szezonban, már egy kinézetében és működésében is teljesen új kártya jogosítja és azonosítja a játékosokat. Nem csak az engedély mérete lett komfortosabb (talán a bankkártya alakú engedély nehezebben marad otthon), de változott maga a rendszer is.

Egyrészt a kártya jól támogatja azt a versenyzői rendszert, amelyben az asztaliteniszezők adatait biztonságosan és korszerűen, online tároljuk, ami a XXI. században egyre inkább alapvető. Másrészt az EDC tagság által biztosított kedvezményekkel a játékosok jól járnak, ha az elfogadó helyeken vásárláskor felmutatják versenyengedélyüket. Az EDC rendszere egyébként nem csak a kártya használójának biztosít valamekkora engedményt, de minden egyes asztalitenisz versenyengedéllyel történő vásárlással – igaz a vásárlás összegének csak kis részével - tölti azt a szövetségi büdzsét, amelyet teljes mértékben az utánpótlás fejlesztésre szán a MOATSZ.

A szövetség középtávú céljai között van hasonló, konkrét klubokat és versenyzőket támogató megoldások bevezetése is, amelyek megjelenése 2016 őszén várható.

 

Go to top