versenyengedelyek-megujitasa

A lejárt érvényességű versenyzési engedélyek megújításának menete az alábbiak szerint alakul:
1. Kérjük az egyesületeket, szakosztályokat, klubokat, hogy az egyesület elnökének vagy szakosztályvezetőjének aláírásával küldjenek a MOATSZ irodába egy névsort azokról a játékosokról, akiknek szeretnék megújítani a versenyzési engedélyüket (e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , fax: 36-1-4606842).

 2. Amennyiben valamelyik sportolónak, a régi versenyzési engedélyén szereplő adatai megváltoztak, külön jelezni szíveskedjenek.

3. Azoknak az egyesületeknek, szakosztályoknak, akiknek változott a nevük, székhelyük, kérjük a bírósági bejegyzés másolatát csatolják a névsor mellé.

4. A versenyzési engedélyek ára nem változik, az továbbra is 1500,- Ft / versenyengedély.

5. A leadott kérelmek alapján számlát állítunk ki, amelyet elektronikus formában megküldünk az egyesületeknek, szakosztályoknak.

6. A számla ellenértékét, kérjük, a számlán szereplő bankszámlaszámra átutalni, vagy bankfiókban befizetni szíveskedjenek.

7. A versenyzési engedélyek augusztus elejétől, a számla kiegyenlítése után átvehetők ügyfélfogadási időben a MOATSZ irodájában. A nem budapestiek számára kérés esetén kipostázzuk az engedélyeket.

Az új versenyengedélyek bankkártya méretű műanyag kártyák lesznek, amelyek egyben Euro Discount Club Classic kártyák, így országszerte, több, mint 1000 üzletben/szolgáltatónál 3-30% közötti kedvezményt biztosítanak a kártyák felmutatása – és a vonalkód leolvasása – után. Az elérhető kedvezmények a https://www.edc.hu/kereso vagy a https://www.edc.hu/teljesterkep.php weboldalakon találhatók.

A Magyar Asztalitenisz Szövetség 2016. július 25-i hatállyal bevezeti a sportorvosi lapot, azaz 2016. július 25-től a versenyzőknek a lentebb letölthető sportorvosi lapot kell a sportorvossal kitöltetniük. A sportorvos által aláírt, sportorvosi igazolást a versenyzőknek a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre kell szkennelve (vagy fényképezve) elküldeniük, valamint az eredeti példányt a MOATSZ irodába postai vagy személyes úton is eljuttatniuk. A sportorvosi igazolás hatályát az iroda munkatársai a MOATSZ adatbázisában egy munkanapon belül rögzítik. A versenybírók és a csapatvezetők a sportorvosi engedélyeket a MOATSZ adatbázisában fogják tudni ellenőrizni.

Átigazolások esetén a fizetendő sportágfejlesztési hozzájárulások a 2016. évi – CSB nélküli – magyar felnőtt és ifjúsági ranglista, valamint a 2015. évi magyar felnőtt és ifjúsági ranglista alapján kerülnek kiszámításra.

Letoltes

Letölthető melléklet: Sportorvosi lap (pdf)

Go to top