2017-nsvplakat

Nekünk a 100% nem elég, a XXI. Budapesti Nagy Sportágválasztón 115 sportág lesz jelen, szinte szétfeszítve a Merkapt Sportközpont falait.

Készüljenek fel, mert a XXI. Budapesti Nagy Sportágválasztón rekordnak lesznek részesei! A Merkapt Sportközpontban 115 díjmentesen kipróbálható sportágat mutatunk be a szeptember 15-16-i hétvégén! Ennyi sportág még sosem mutatta meg magát az érdeklődőknek, ez a hétvége valóban a sport ünnepe lesz!

2007. szeptember 22-én nyitotta meg először kapuit a Merkapt Sportközpont, ahol első alkalommal 20 sportággal ismerkedhetek meg a látogatók. A cél a toborzás volt és hogy lehetőség legyen a sportágválasztásra, a sportágak kipróbálására. Az elmúlt tíz év folyamán valóban csodálatos fejlődés történt, hiszen a kétnapos rendezvény látogatói létszáma 20 000 főre emelkedett, és a mostani szeptemberi rendezvényen rekordszámú 115 sportág mutatkozik be díjmentesen az eseményen.

Külön ereje az eseménynek, hogy lehetőséget ad a példaképek, olimpikonok, világ- és Európa-bajnok sportolóinkkal való találkozásra, akár együttsportolásra, amely meghatározó élményt ad a gyerekeknek.

A szakképzett edzők és sportági képviselők ismét lelkesen készülnek és aktívan várják a látogatókat, bemutatva sportágukat, információt nyújtva az adott mozgásformáról és edzéslehetőségekről.

Szeptember 15-16-án, pénteken és szombaton minden lehetőség adott lesz, hogy gyakorlatban megismerkedjen mindenki 115 sportággal Budapesten a X. kerületben, a Merkapt Sportközpontban.

A Budapesti Nagy Sportágválasztó első, pénteki napja kifejezetten az előre bejelentkezett oktatási intézmények számára fenntartott nap, a szombati „családi" napon pedig a szülőket bevonva lehet közösen meghozni a döntést, melyik sportág legyen az, amelyik a későbbiekben az élete részévé válik a gyermeknek.

A rendezvényről további információ és regisztráció a www.sportagvalaszto.hu honlapon található.

Go to top