2019-austrian-open

A jövő héten (nov. 12–17.) Linzben rendezik meg az idei World Tour-sorozat utolsó előtti állomását, amelyen bombaerős mezőny teszi tiszteletét.

Az ausztriai viadal után már csak a decemberi, Kínában rendezendő nagydöntő szerepel a World Tour 2019-es versenynaptárában. Linzben szinte a teljes élmezőny elindul, Kínából nevezett például Ma Lung, Fan Csen-tung, Lin Kao-jüan, Ting Ning, Liu Si-ven, de jelezte indulását Timo Boll, Dimitrij Ovtcharov, Hugo Calderano, Harimoto Tomokazu és Niva Koki is.

A magyar színeket négy férfi (Ecseki Nándor, Szudi Ádám, Majoros Bence, Lu Kaiyang) és Póta Georgina visszalépését követően három női játékos (Pergel Szandra, Madarász Dóra, Hartbrich Leonie) képviseli jelen állás szerint.

A 260 ezer dollár összdíjazású verseny selejtezős napjain, azaz kedden és szerdán ingyenes lesz a belépés, de a 15 éven aluliak a teljes héten ingyen látogathatják a rendezvényt. Sőt, az Osztrák Asztalitenisz-szövetség felajánlása értelmében minden magyarországi asztaliteniszklub két jegyet kap egy áráért.

A verseny weboldala itt tekinthető meg.

Go to top