kopogos-eb

Magyarország rendezi 2017. november 25-26-án a kopogós Európa-bajnokságot.

Abban a megtiszteltetésben részesültünk, hogy idén mi rendezhetjük meg első alkalommal az angol szervezet által életre hívott kopogós Európa-bajnokságot, amely egyben világbajnoki selejtező is, négy helyet biztosít a 2018-as londoni vb-re. A szervezésben Urbán Gergely, Szép Gábor és Fazekas Péter vesz részt.

Az Ormai László Asztalitenisz-csarnokban (Statisztika) megrendezendő verseny kétnapos lesz. Lehet indulni egyéni és páros számban is, a világbajnokságra azonban csak az egyéni szám ad kvalifikációt.

Szombaton a párosok küzdelmeit és az egyéni csoportmérkőzéseket bonyolítják le, vasárnap délelőtt az egyenes kieséses szakasszal folytatódik a verseny a legjobb 8-ig, és utána...

A továbbiak még szervezés alatt állnak, a tervek szerint a verseny vasárnap délután a negyeddöntőtől Budapest valamelyik elegáns szórakozóhelyén folytatódna, ahol mindenki „buli hangulatban" élvezhetné a legjobbak összecsapásait!

A nevezéseket a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címre várják a szervezők.

A nevezési díj átutalás esetén:
Egyéni szám: 6 000 Ft/fő
Páros szám: 1 500 Ft/fő

A nevezési díj befizetése a verseny napján a helyszínen készpénzben:
Egyéni szám: 9 000 Ft/fő
Páros szám: 3 000 Ft/fő

Nevezési határidő: 2017. november 20., hétfő éjfél.

Ezen felül lehet rendelni egyen kopogós ütőket, amelyeknek az ára 5 000 Ft/db.

A nevezőknek meg kell írniuk, hogy előre utalással vagy a helyszínen szeretné-e befizetni a nevezési díjat. Utalás esetén válasz emailben kapják meg az utaláshoz szükséges adatokat. A számla kiállításához fontos megadni a nevezésnél a nevet és a címet, ahova a számlát küldhetik!

Szállást a Hotel Papillonban*** tudnak biztosítani, amely néhány perc sétára van a teremtől. A szállásfoglalással kapcsolatos részleteket szintén emailben lehet tisztázni.

A 2016-OS KOPOGÓS VILÁGBAJNOKSÁG DÖNTŐJE

Go to top