Nemzetközi

budaors-2018

Az SH-ITB Budaörsi 2i SC péntek este az orosz TTC Kazanyt fogadja a női ETTU-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Íme, a klub közleménye.

Bővebben...

1-pongi
A 2019-es Liebherr asztalitenisz-világbajnokság előkészületei az utolsó szakaszba léptek. Az idei év legnagyobb pingpongeseményéig már csak 94 nap van hátra. A szervezők által január 8-án bemutatott kabala pedig már nevet is kapott a közönség által.

Bővebben...

2019-budapest-world-tour

A nők után a férfiaknál is csupa kínai játékos jutott be egyesben az elődöntőbe a budapesti World Tour-versenyen. A női és férfi párosok döntőjében szintén csak kínaiak voltak érdekelve.

Bővebben...

1-lin-kao-juan-budapest

A kínai Lin Kao-jüan úgy nyerte meg a férfi egyes versenyszámot a World Tour-sorozat budapesti állomásán, hogy az elődöntőben és a döntőben szettet sem vesztett két honfitársa ellen.

Bővebben...

2-szudi-pergel-world-tour-2019

Ezüstérmesként zárt a Szudi Ádám, Pergel Szandra duó a vegyes párosok között a budapesti World Tour-versenyen, miután a döntőben három szettben kikapott a kínai Hszü Hszin, Liu Si-ven kettőstől.

Bővebben...

csen-meng-budapest-2019

A kínai Csen Meng nyerte meg női egyesben a budapesti World Tour-tornát, a döntőben hat szettben legyőzve honfitársát, a világelső Csu Jü-linget.

Bővebben...

1-szudi-pergel-world-tour-2019

Nagyszerű játékkal döntőbe jutott a vegyes párosoknál Szudi Ádám és Pergel Szandra duója a World Tour-sorozat budapesti állomásán. Búcsúzott viszont a Póta Georgina, Matilda Ekholm kettős, amely a női párosok negyeddöntőjében négy szettben kapott ki.

Bővebben...

Go to top