MOATSZ Játékvezetői és Versenybíró

Bizottsága

MEGHÍVÓ

A MOATSZ Játékvezetői és Versenybíró Bizottsága 2016. augusztus 19.-én (pénteken)

16 órakor

Országos Játékvezetői pót-értekezletet

tart a Magyar Sportok Házában (Budapest, XIV., Istvánmezei út 1-3. IV. emeleti nagy tárgyalóterem), ahová tisztelettel meghívjuk.

Napirend:

  1. Megnyitó

  2. Szabályismeret az előző évi technikai minimum vizsga tapasztalatai alapján.

  3. Szabályváltozások ismertetése

  4. Egyebek, hozzászólások

  5. Technikai minimum vizsga, írásban (sikeres teljesítéséhez a Szabálykönyv és a csb. versenykiírás ismerete szükséges).

A 2016/2017-es bajnoki szezonban való működés feltétele az országos értekezleten (vagy pótértekezleten) való részvétel és a technikai minimum vizsga sikeres teljesítése. Az újonnan vizsgázott játékvezetők, valamint a 2016-ban sikeres országos és nemzetközi vizsgát tett játékvezetők a technikai minimum vizsga alól mentesülnek. A nemzetközi játékvezetői, valamint a versenybírói keretnek azok a nemzetközi minősítéssel rendelkező játékvezetők, illetve versenybírók lehetnek a tagjai, akik az éves továbbképzésen a tesztvizsgát legalább 75 %-ra teljesítették, az országos játékvezetői keretnek azok az országos minősítéssel rendelkező játékvezetők lehetnek a tagjai, akik az éves továbbképzésen a tesztvizsgát legalább 70 %-ra teljesítették és a továbbképzési hozzájárulást befizették, melynek összege:

Nemzetközi keret tagja: 2.000.-Ft/év

Országos és I. oszt. keret tagja: 1.500.-Ft/év

II. oszt. keret tagja: 1.000.-Ft/év

A Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre lehet eljuttatni olyan kérdéseket, javaslatokat, amelyek közérdeklődésre tarthatnak számot, vagy amely témát érdemes széles körben megbeszélni.

Budapest, 2016. augusztus 1.

Tisztelettel:

Kékedi Tibor

a JVB elnöke

Go to top