jv-ertekezlet

MOATSZ Játékvezetői és Versenybíró Bizottsága

MEGHÍVÓ

A MOATSZ Játékvezetői és Versenybíró Bizottsága 2016. július 30.-án (szombaton) 10 órakor Országos Játékvezetői Értekezletet tart a Budapesti Szövetségek Székházában (1053 Budapest, V., Curia u. 3. fsz. tanácsterem), ahová tisztelettel meghívunk.

Napirend:
1. Megnyitó
2. Szabályismeret az előző évi technikai minimum vizsga tapasztalatai alapján.
3. Szabályváltozások ismertetése
4. Egyebek, hozzászólások
5. Technikai minimum vizsga, írásban (sikeres teljesítéséhez a Szabálykönyv és a csb. versenykiírás ismerete szükséges).

A 2016/2017-es bajnoki szezonban való működés feltétele az országos értekezleten (vagy pótértekezleten) való részvétel és a technikai minimum vizsga sikeres teljesítése. Az újonnan vizsgázott játékvezetők, valamint a 2016-ban sikeres nemzetközi vizsgát tett játékvezetők a technikai minimum vizsga alól mentesülnek. A nemzetközi játékvezetői, valamint a versenybírói keretnek azok a nemzetközi minősítéssel rendelkező játékvezetők, illetve versenybírók lehetnek a tagjai, akik az éves továbbképzésen a tesztvizsgát legalább 75 %-ra teljesítették, az országos játékvezetői keretnek azok az országos minősítéssel rendelkező játékvezetők lehetnek a tagjai, akik az éves továbbképzésen a tesztvizsgát legalább 70 %-ra teljesítették és a továbbképzési hozzájárulást befizették, melynek összege:

Nemzetközi keret tagja: 2.000.-Ft/év
Országos és I. oszt. keret tagja: 1.500.-Ft/év
II. oszt. keret tagja: 1.000.-Ft/év

A Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre lehet eljuttatni olyan kérdéseket, javaslatokat, amelyek közérdeklődésre tarthatnak számot, vagy amely témát érdemes széles körben megbeszélni.

Akik ezen az értekezleten nem tudnak részt venni azoknak később egyeztetett időpontban és helyszínen pót-játékvezetői értekezletet tartunk.

Budapest, 2016. július 18.

Tisztelettel:

Kékedi Tibor
a JVB elnöke

Go to top