bíró 2

A Budapesti Asztalitenisz Szövetség játékvezetői tanfolyamot hirdet, melyet minimálisan 5 fő jelentkezése esetén indít be.
A tanfolyami képzés hozzájárulási díja 5.000 Ft/fő. A képzés tervezett első időpontja: 2016. április 18 (hétfő, 17:30 – 20:00 óra), a Szövetség székhelyén (Bp. V. Curia u. 3.). A képzés időtartama várhatóan 4 alkalom (további hétfői napokon), amit a résztvevők írásbeli tesztvizsgája követ. Sikeres vizsga esetén a résztvevők II. osztályú minősítést szereznek, melynek birtokában lehetőségük van a hazai területi-, illetve országos szövetség által rendezett eseményeken történő közreműködésre.
Jelentkezni a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet 2016. április 11-éig. További részletekről a jelentkezést követően adok – e-mailen - személyes tájékoztatást.
(Megjegyzés: Amennyiben április 11-éig nincs 5 fő e-mail-en történő bejelentkezés, a tanfolyamot nem tartjuk meg. Ugyanakkor – a határidőig beérkező legalább 5 nevezés esetén – a tanfolyam megkezdéséig további jelentkezéseket is elfogadunk.)
 
Szabó II László sk.
BPATSZ Játékvezető Bizottság vezető
Go to top