A MOATSZ versenybírósága elkészítette a szeptember 7-én rajtoló NB-s csapatbajnokságok csoportbeosztását, illetve kiírta a csb helybetöltő-mérkőzéseit.

A versenybíróság tájékoztatása szerint a nemzeti bajnokság 2014-2015-ös évadát három női és tizenöt férficsoportban rendezik meg összesen 29 női és 152 férfiegyüttes részvételével. A nők az Extraligában és az NB I két csoportjában küzdenek a bajnoki címekért, míg a férfiak az Extraligában, az NB I két, az NB II négy és az NB III nyolc csoportjában játszanak. A bajnokságok első fordulóinak mérkőzéseit szeptember 7-re írták ki.

Ezt megelőzően három csoportban helybetöltő-találkozókat rendeznek: a férfi Extraligába, valamint az NB II Észak-keleti, illetve Dél-keleti csoportjába jutásért augusztus 2-án, szombaton mérkőznek az együttesek. Fontos: a helybetöltőkön részvételre jogosult csapatoknak előzetesen nevezniük kell, ennek hiányában nem állhatnak asztalhoz. Az érintett csoportokban – a helybetöltők eredményeitől függően – átsorolások elképzelhetők. A helybetöltő-mérkőzéseket még a hagyományos, régi típusú labdákkal rendezik. Részletek, kiírás: ITT.

Az NB-s csapatbajnokságokra nevezettek listája és a csoportbeosztások ITT.

Go to top