semleges uto asztal

A MOATSZ Elnöksége 2017. június 3-án elfogadta az NB-s CSB versenykiírását és a 2017. évi 2. féléves versenynaptárat.

A versenykiírásban az előző évihez képest történt változtatások vastagon szedetten szerepelnek, azonban néhány pontra ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmet:

  • Nevezés beérkezési határideje: személyesen 2017. július 17. (hétfő) 16.00-ig, elektronikusan 2017. július 17. 24.00-ig.
  • A női NB I-ben, amennyiben a két csoportban 14 csapatnál több csapat nem nevez, akkor a bajnokság más rendszerben, összevontan, egy csoportban (pl. tornarendszerben) is lebonyolítható.
  • Felhívjuk a figyelmet, hogy a 2018/2019. évi NB I. osztályú bajnokságban minden csapatban legalább egy U21-es, vagy annál fiatalabb játékos szerepeltetése kötelező lesz.
  • A csapatbajnokságban csak olyan egyesületek, szakosztályok csapatai vehetnek részt, akik határidőig nevezésüket benyújtották, majd ezt követően a bajnokságok csoportbeosztásai után kiállított számla alapján 2017. augusztus 20-ig befizetik a tagdíjat és a nevezési díjat egyaránt! Külön felhívjuk a csapatok figyelmét, hogy előre semmilyen díj befizetését ne tegyék meg, csak a kiállított számla alapján fizessék be a nevezési és tagdíjakat!
  •  Nem indulhat a bajnokságban az a csapat, amelynek Szakosztálya a bajnokság kezdetéig (első forduló előtti napig beérkezően) a MOATSZ-szal szemben fennálló tartozását teljes egészében nem egyenlítette ki (79/2017. sz. Eln. hat.). A fennálló tartozás határidőre történő rendezése alól kizárólag a főtitkár külön engedélyével lehetséges eltérni.
  •  EXTRA Ligában második csapatok nem indulhatnak.
  •  NBII és NBIII osztályokban utánpótlás válogatott versenyző nemzetközi vagy egyéb válogatott elfoglaltsága nem halasztási ok.
  • Magyar válogatott edző nemzetközi eseményen edzőként való részvétele esetén halasztás nem kérhető és nem engedélyezhető. Ez alól kivétel, ha a mérkőzés időpontjának módosításába mindkét csapat beleegyezik és az adott mérkőzést az adott bajnoki hét utolsó napjáig vagy azt megelőzően lejátsszák.
  • Magyar klubban szereplő nem magyar versenyző saját nemzeti válogatottjában történő szereplése nem halasztási ok.

Magyar Asztalitenisz Szövetség

adobe-pdf

CSB kiírás 2017/18

Nevezési lap

Versenynaptár 2017 ősz

Go to top