Az új plasztik kártyák bevezetésével megváltozott a sportorvosi engedélyek ellenőrzésének a menete is. A versenybírók és a csapatvezetők a sportorvosi engedélyeket a MOATSZ adatbázisában tudják ellenőrizni  http://data.moatsz.hu, (itt lehet az eredményeket is felvinni).

Amely egyesületnek nincs hozzáférése a rendszerhez kérjük a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen jelezze, mindössze egy email címet kell megadni, amellyel a későbbiek folyamán be tudnak majd lépni rendszerünkbe. Kizárólag egyesületeknek tudunk adni hozzáférést, ezért kérünk minden szakosztályvezetőt, hogy a rendszerhez tartozó kódokat ossza meg az egyesületi tagokkal.

Belépés után a bal felső sarokban látható egy kereső mező, amelyben névre, engedély számra és egyesületre lehet rákeresni. (Az egyesületre történő keresés várhatóan a hétvégétől üzemel). A játékos nevére kattintva jelenik meg a sportorvosi érvényességének lejárati dátuma.

Go to top