uj-versenyzoi-engedelyek

Új, bankkártya méretű plasztik versenyzési engedélyt vezet be a MOATSZ a 2016-2017-es szezonra. A fejlesztéssel az igazolt játékosok nem csak korszerűbb megoldáshoz, hanem engedményekhez is juthatnak ha vásárláskor felmutatják azt.

Az új versenyengedélyek bankkártya méretű műanyag kártyák lesznek, amelyek egyben Euro Discount Club Classic kártyák, így országszerte több mint ezer üzletben és szolgáltatónál 3-30 százalék közötti kedvezményt biztosítanak a kártyák felmutatása – és a vonalkód leolvasása – után. Az elérhető kedvezmények a https://www.edc.hu/kereso vagy a https://www.edc.hu/teljesterkep.php weboldalakon találhatók. A versenyzési engedélyek ára továbbra is 1500 forint versenyzői engedélyenként.

A MOATSZ együttműködést kezd az Euro Discount Clubbal, a versenyzői engedélyek további fejlesztésekkel párosulnak. Az új versenyengedélyeken például a sportorvosi igazolás nem lesz pecsételhető, így ezek lejáratát több, vonatkozó szabályokban előírt adattal együtt a MOATSZ adatbázisában tartja nyilván a szövetség, amivel nem csak megbízható adatokkal tudja ellátni a versenybírókat, de gyorsabbá és könnyebbé teszi az ellenőrzést is.

Go to top