arany-fokozatu-tamogato-a-moatsz

A Magyar Asztalitenisz-szövetség arany fokozatú támogatóként mindent megtesz, hogy a Generációk Csatája újra sikeres legyen.

Mint arról már többször írtunk, az idén is megrendezik a Generációk Csatáját. A december 20-án a Jégpalotában sorra kerülő eseménynek a MOATSZ arany fokozatú támogatója.

„Méltó lezárása a naptári évnek – mondta a Generációk Csatájáról Nátrán Roland, a szövetség elnöke. – Nagyszerű egykori és jelenlegi játékosok lépnek majd asztalhoz, ezért nagyon remélem, hogy újra telt ház előtt valósul meg a gála. Ehhez a szövetség arany fokozatú támogatóként igyekszik minden segítséget megadni, és természetesen én is a helyszínen szurkolok majd a rendezvény sikerének."

Karácsony előtt Budapesten megcsodálhatjuk a belga Jean-Michel Saive játékát, a másik külföldi sztárvendég pedig a svéd Jan-Ove Waldner lesz, aki a gála fő attrakciójaként újra összecsap Klampár Tiborral.

A résztvevők névsora már nyilvános, Pósfai Gábor főszponzor azonban elmondta, hogy a nézőknek meglepetésben is lesz részük, ugyanis színes betétprogramokkal is készülnek.

Jegyeket itt lehet a gálára venni.

Go to top