dulevo2018

A jó hangulat, a  színvonalas verseny és az értékes nyeremények miatt is érdemes lesz benevezni a 2018. január 6-i Dulevo Országos Kopogós Bajnokságra!

Aki elindul a Dulevo Országos Kopogós Bajnokságon a MOATSZ felajánlásából ajándékba kap egy belépőjegyet a január 16-21 között megrendezésre kerülő Magyar World Tourra az általa tetszés szerint kiválasztott napra, akár a döntőkre is!
Ezen felül az indulók között a verseny során kisorsolnak 2 db heti belépőt is!

A verseny első két helyezettje kijut a január 27-28-i londoni világbajnokságra és minden felmerülő költséget (repülőjegy, szállás, nevezési díj) a szervezők állnak.
Ezen felül értékes nyereményeket nyernek az az egyes és páros versenyszám helyezettjei.

Egyéni:
1. hely: 25,000 Ft-os Stiga vásárlási utalvány
2. hely: 15,000 Ft-os Stiga vásárlási utalvány
3-3. hely: 10,000-10,000 Ft-os Stiga vásárlási utalvány
5-8. hely: 5,000 Ft-os Stiga vásárlási utalvány

Páros:
1. hely: 25,000 Ft-os étkezési utalvány a Thököly étteremben
2. hely:15,000 Ft-os étkezési utalvány a Thököly étteremben
3-3. hely: 10,000-10,000 Ft-os étkezési utalvány a Thököly étteremben

A kopogós versenyre már csak egy hétig, 2018. január 3-a éjfélig lehet nevezni! a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen!

A lehetőségek adottak, egyforma ütők-egyenlő esélyek!

A szervezők elmondása szerint és a tapasztalatok is ezt mutatják, hogy a kopogós pingpongban könnyen eltűnnek a tudásbeli különbségek! A kisebb osztályban játszó versenyzőnek is komoly esélye van a magasabb osztályban játszó játékosok ellen. 2017-ben sokszor borult a papírforma!

A lebonyolítás:

Minden mérkőzés 2 nyert szettig tart, egy szett 15 poénig tart a kopogós pingpong szabályainak megfelelően. Van lehetőség a mérkőzés során egyszer dupla pontos labdát kérni az adogatónak. A versenyt a régi celluloid Nittaku 40mm-es labdával rendezzük.

Páros: egyenes kiesés

Egyéni: 4 fős csoportok, nevezési létszámtól függően az első kettő, vagy három továbbjut a főtáblára, utána egyenes kiesés.

Nevezési létszámtól függően elképzelhető, hogy vigasz versenyt is rendezünk azoknak, akik nem jutottak tovább a csoportból.

Nevezési díj:
egyéni 2,000 Ft/fő
páros 1,000 Ft/fő

 

A szervezők szeretettel várnak minden nevezőt nemtől és kortól függetlenül!

 

Go to top